Cum trebuie sa fie o femeie ideala??????????

Posted On Noiembrie 25, 2009

Filed under Uncategorized
Etichete: , , ,

Comments Dropped leave a response

1.Independenta

Nimic nu este mai sufocant pentru un barbat decat sa se simta la orice pas urmarit. Este placut sa stie ca ai nevoie de el, dar nu in stilul exasperant in care nu poti face doi pasi fara el. Are nevoie de spatiu, la fel si tu, de aceea femeia ideala este hotarata si sigura pe ea. Nu are nevoie ca iubitul sa-i fie dadaca, ci doar de un prieten care sa-si ofere umarul din cand in cand pentru a-ti descarca sufletul.

2.Frumoasa

Nimeni nu este perfect, insa prietena ideala, stiti deja si voi, trebuie sa aiba ceva special, unic, inconfundabil, care sa o deosebeasca de toate celelalte. Eleganta in gesturi indiferent de stil, prospetime indiferent de vestimentatie si feminitate indiferent de gusturi, intr-un cuvant sa arate mereu impecabil. Un barbat adora sa se mandreasca cu iubita lui, de aceea pune mereu accentul pe detalii!

3.Are cu cine vorbi

Nu ajunge doar ambalajul. Trebuie sa existe compatibiliate, comunicare si pasiuni comune care sa ii lege. Femeia ideala este cea care are ceva de spus!

4.Stie sa asculte

Nu trebuie sa fie de acord cu tot ce spune el, insa o iubita pe cinste stie sa asculte, sa analizeze situatia, sa-si recunoasca vina atunci cand este cazul si sa stie sa isi apere punctul de vedere cu diplomatie. Scenele in public sunt excluse, certurile se petrec in viata privata. Pentru barbati, femeia ideala stie sa respecte aceste lucruri fara sa faca din tantar armasar.

5.Nu incearca sa-l schimbe

Pentru ca il vrem perfect, de multe ori incercam sa schimbam micile cusururi. Insa este o diferenta de la cer la pamant intre a pisalogi la tot pasul si a face pe cel de langa sa isi doreasca sa schimbe ceva la el insusi. Femeia ideala nu incearca sa-si transforme barbatul in Fat-Frumos din vis, ci il iubeste tocmai pentru ceea ce este.

6.Ii lasa libertate

Fotbalul cu baietii, acesta este terenul lui! Un meci si o bere, glume pe care numai ei le pot intelege, sa ii iei aceasta distractie este ca si cum ti-ar lua tie cineva lungile sedinte de shopping cu prietenele prin mall. Femeia ideala stie sa respecte libertatea iubitului si sa si-o pastreze pe a ei.

7.Se intelege bine cu ai lui

Mama trebuie neaparat sa o placa, tatal, fratele, sora si prietenii obligatoriu! Orice iubita castiga teren atunci cand este perceputa ca perfecta si prin ochii celor importanti lui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s