Avem brad de sarbatori

Posted On decembrie 2, 2009

Filed under Uncategorized
Etichete: , ,

Comments Dropped leave a response

În dimineaţă zilei de 1 decembrie, bradul tradiţional din Piaţa Marii Adunări Naţionale din capitală a fost  instalat şi îmbodobit pentru a da startul sărbătorilor de iarnă. Anunţul a fost făcut in ziua de  30 noiembrie, în cadrul şedinţei operative a Primăriei.

La iniţiativa primarului general, Dorin Chirtoacă, în jurul bradului din PMAN din Chişinău va fi organizat un târg, la care se vor comercializa dulciuri, băuturi nealcoolice, diferite suvenire, cadouri de Crăciun. „Acest târg va crea o atmosferă de sărbătoare neobişnuită. Am văzut acest lucru peste hotare şi este o practică foarte bună”, a subliniat primarul. Menţionăm că iaugurarea iluminatului decorativ de sărbătoare din municipiul Chişinău va avea loc mâine, 1 decembrie ora 17:00, eveniment la care primarul Dorin Chirtoacă a invitat toţi doritorii, cât şi Guvernul, Parlamentul Republicii Moldova. „Tin să invit şi liderii tuturor partidelor politice, indiferent de orientare, sărbătorile trebuie să ne unească şi să aducă o speranţă mai bună”, a mai adăugat Chirtoacă.

La  17 decembrie 2008 bradul care urma să fie instalat de către Primărie în PMAN a fost arestat de poliţie în timp ce era adus la Chişinău sub motivul că trebuie să fie supus unei expertize Inspectoratului Ecologic. Camionul care transporta pomul a ajuns, în cele din urmă la Străşeni, iar în timpul aflării lui acolo Guvernul s-a grăbit să-şi plaseze propriul brad în centrul capitalei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s