A simtit ca-i lipseste puterea lui Dumnezeu…

Posted On decembrie 7, 2009

Filed under Uncategorized
Etichete: , , , ,

Comments Dropped leave a response

Un tinar de 23 ani, din S.Mereseni, ducea o viata obisnuita, caracteristica oricarui tinar de virsta lui. Pentru el biserica era ceva abstract. Considera ca este mult mai convenabil de a petrece timpul liber cu prietenii, iar uneori cu familia.

Intr-o buna zi, el afla ca i s-a implinit visul sau de 2 ani,  sa plece in Spania la tatal sau. Acolo urma sa se aranjeze la lucru. Parca totul se aranjase, dar departarea de casa, de apropiati, si raceala care a simtit-o printre straini, l-a facut sa-si aduca aminte de Dumnezeu. A simtit nevoia de a-si descarca sufletul,de a gasi un sprijin, un”ceva” la care v-a putea apela oriunde si oricind. Doar atunci a simtit ca are nevoie de Dumnezeu.

In apropierea locului unde lucra, era o mica biserica pentru moldoveni si romani. Aici, in fiecare saptamina , vine un parinte de la Bucuresti pentru a tine slujba. Tinarul a inceput sa frecventeze aceasta  biserica. Spune ca:”inainte de a merge la biserica, eu impreuna cu un prieten, am tinut post o saptamina, pentru a ne impartasi. Pentru prima oara am facut cunostinta cu cele mai elementare reguli bisericesti. Dupa slujba, parka mi-a cazut o piatra de pe suflet. Ma simteam bine. Erau niste senzatii pe care le incercam pentru prima oara. Ma simt implinit, si ma bucur ca am reusit sa descopar aceasta putere sfinta”.

Din exemplul acestui tinar, ne dam seama ca Dumnezeu ne ofera unele incercari, unele obstacole, pentru ca noi singuri sa constientizam faptul ca, fara credinta viata nu e completa, ca existam cu adevarat doar slujindu-l pe Dumnezeu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s